Što možete očekivati od lekcije s misionarima

Oni će se moliti s vama

Zamolit će da započnete s molitvom. Ako ste spremni na to, mogli bi čak i vas zamoliti da se pomolite. Cilj je pozvati Svetog Duha da bude dio razgovora.

Čitat će s vama

Čitat će iz Biblije. Također će vam predstaviti Mormonovu knjigu. Kao još jedna sveta knjiga koja naučava o Isusu, ona je savršeni pratilac Biblije i može vam pomoći poboljšati vaš odnos s Bogom. Misionari će vam dati besplatan primjerak te će vas pozvati da je čitate i molite se kako biste saznali je li istinita.

Dopustite li si izvršenje ovoga jednostavnog pokusa, sigurni smo da ćete primiti odgovor na svoju molitvu.

Zatražite posjet misionara
Učinit ćemo najbolje što možemo kako bismo odgovorili na vaša duhovna pitanja i pomogli vam približiti se Isusu Kristu.
Susret s misionarima

Odgovorit će na vaša pitanja

Dok razgovarate s misionarima i postavljate pitanja, pronaći ćete odgovore na pitanja koja imate. Misionari će dogovoriti novi sastanak s vama kako biste raspravljali o više toga. Tijekom vašega naknadnog sastanka podučit će vas više o Bibliji, Mormonovoj knjizi, vjeri, pokajanju i drugim ključnim naucima evanđelja Isusa Krista. Povrh svega, misionari će poštivati vaše vrijeme i želju da se ponovno sastanete ili ne sastanete s njima.

Zvuči li vam to zanimljivo ili čak korisno, potičemo vas da se prijavite za besplatan, neobvezujući posjet misionara.

Dopustite nam da vam pomognemo osnažiti vaš odnos s Isusom Kristom
Dogovorite posjet

Istražite više tema

Kako se moliti

Molitva je jednostavnija nego što biste to mogli misliti. Bog postoji i on će čuti vaše molitve i odgovoriti na njih.

Što je Mormonova knjiga?

Mormonova knjiga još je jedan svjedok o Isusu Kristu.

Kako izgleda naša crkvena zajednica?

Crkva nije samo mjesto za štovanje Boga, ona je također mjesto da mu služimo. Briga o ljudima oko nas jedan je od najboljih načina da služimo Bogu.

Kako izgledaju crkvene službe?

Crkva je utočište od kaosa svakodnevnog života. Prisustvovanje na crkvenom bogoslužju daje nam vrijeme da se usredotočimo na štovanje Boga i ljubav prema našim bližnjima. To je duhovno punjenje i savršeni način koji će nam pomoći da Isusa držimo na prvom mjestu i u središtu našeg života.

Kako možete postati član?

Ljudi o Crkvi Isusa Krista svetaca posljednjih dana mogu učiti na mnoge načine. Možete prisustvovati crkvenim sastancima, upitati prijatelje koji su članovi u što vjeruju ili se sastati s našim misionarima. Nakon što se doznali više o Crkvi Isusa Krista svetaca posljednjih dana i želite postati član, možete odabrati biti kršteni.

Odgajati snažnu obitelj

Odgajanje obitelji neizmjerno je nagrađujuće, no može biti teško, posebice u današnjem svijetu. Naučite kako možete osnažiti svoju obitelj i održati je usredotočenu na Boga.

Što Biblija naučava?

Biblija nas podučava da Bog kroz povijest nikada nije prestao voljeti svoju djecu.

Što se dogodilo s Isusovom Crkvom?

Kada je Isus bio na Zemlji, uspostavio je svoju Crkvu. Ta ista Crkva postoji i danas.